Wednesday, September 8th 2010, 2:41pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

nisana

Administrator

1

Monday, February 1st 2010, 8:39am

Результати анкетування

Шановні Гравці, Ми проаналізували результати анкетування: 55% Проти рестарту, 31 % за рестарт через 2 тижні та 10 % за рестарт через місяць. Судячи з результатів ми вирішили зробити наступне:

1.У найближчий місяць не робити рестарту Світи 1, проти якого проголосувало 55%;

2.У найближчий час відкрити Світ 2 для тих гравців, які прагнуть рестарту – 31 %.

3.Для тих, хто прагне рестарту через місяць – через місяць ми знову проведемо анкетування.

З повагою, команда ігрового проекту „Правителі".

Gladius

Beginner

2

Monday, February 1st 2010, 8:42am

Шановна адміністрація,від усього нашого клану дякую вам за прийняте рішення!Ви не помилилися!!! :thumbup:

gurunet

Unregistered

3

Saturday, February 6th 2010, 12:44am

Фраза "в ближайший месяц не проводить рестарт"... есьма неутешительна, поскольку намекает на.. опять же рестарт.. но не в ближайший месяц...

4

Monday, February 8th 2010, 1:24pm

вы первый раз играете в подобные игры, а как быть с теме кто зарегился на месяц позже вас, настроили домиков и думаете что крутые. Дайте рестарт, а ещё мне интересно кто из вас нубов которые против рестарта, сколько влили реала? Я отвечу за вас ноль. :D :D :D

nisana

Administrator

5

Monday, February 8th 2010, 1:36pm

Latar 2, будь ласка, слідкуйте за своєю мовою...

Гость

Unregistered

6

Monday, February 8th 2010, 6:27pm

А когда будет старт второго мира?

shevavm_1

Beginner

Occupation: слюсар КВПіА

7

Tuesday, February 9th 2010, 5:12pm

Жду старту "Світ 2" !!!
Обов'язковою умовою запуску є швидкість розвитку х10!!!
Тоді цікавіше буде грати і серйозним гравцям, і нубам, і тим, хто грає у Монополію і т.д. :rolleyes: ;) ;) :thumbsup: !!!
Нормальні героЇ завжди йдуть в обхід . :P

“Я не люблю, когда мне лезут в душу.
Тем более — когда в нее плюют!”
В.Высоцкий 8)

Gladius

Beginner

8

Tuesday, February 9th 2010, 7:05pm

і додайте НОРМАЛЬНУ інтерактивність))

дракон

Intermediate

Occupation: інженер-конструктор

9

Wednesday, February 10th 2010, 12:56pm

Жду старту "Світ 2" !!!
підтримую, зараз граю на комівському 10-х, там не треба півроку розбудовуватись і відновити армію в 50к можна за 3-4 дні
Тут був самий найкращий лінк всіх часів і народів - адміни його прикінчили, вічна тобі пам'ять дружбан :S ;( :(
Але хто хоче його побачити - пишіть в "лічку", непожалкуєте :thumbup:

10

Friday, February 12th 2010, 6:36pm

Жду старту "Світ 2" !!!
Тоді цікавіше буде грати і серйозним гравцям, і нубам, і тим, хто грає у Монополію і т.д. !!!

как по мне то будет интереснее играть только кормушкам, эту игру уже и так сделали до пи...ца простой:
1)видно сколько армии на тебя идет,
2)посылая через другие села видно сразу,
3)село активного игрока с лагеря забрать нельзя,

.
Я думаю скорость х10 это отстой :thumbdown:

shevavm_1

Beginner

11

Saturday, February 13th 2010, 5:59am

Жду старту "Світ 2" !!!
Тоді цікавіше буде грати і серйозним гравцям, і нубам, і тим, хто грає у Монополію і т.д. !!!

как по мне то будет интереснее играть только кормушкам, эту игру уже и так сделали до пи...ца простой:
1)видно сколько армии на тебя идет,
2)посылая через другие села видно сразу,

.
:D :D :D СтАлицу активного гравця таки не можна забрати! Хіба що знулити... ;)
1) А щодо того, що видно кількість армії при нападі, патрулі і т.д. - так, це отстой!!! Едине, що треба оставити у інфі це видимість кількості армії(кількість юнітів) в підтримці (для крашого розуміння - чи треба вступати у бій чи ні з нападаючими)
2)Атаки приховані таки треба вернути)))!!! ;)
3)х10 рулить краще, ніж х1 !!!
По поводу цікавості гри кормушкам і нубам - так це ж добре!!! :D :D :D :thumbsup:
От ці барашки і овці об'єднаються в клан " Ніф-Ніф,Наф-Наф і Ко" і накостиляють Вам-"умникам" за всі старі образи!!! :rolleyes: 8o :thumbup: :thumbup: :thumbup:

В.Высоцкий 8)

This post has been edited 1 times, last edit by "shevavm_1" (Feb 13th 2010, 6:14am)

shevavm_1

Beginner

12

Saturday, February 13th 2010, 6:22am

Нормальна інтерактивність - це зняття обмеженості в часі гри?
Думаю що 18 год. в добі достатньо, а от підрахунок наявності в грі все таки треба поміняти...!!!
А то фігня получається! Заглянув на хвилинку в гру , і ВСЕ!!!!.... годину зараховано ?( ?( ?( :cursing:

В.Высоцкий 8)

дракон

Intermediate

13

Saturday, February 13th 2010, 1:15pm

Ти пробував на 10-х грати чи просто так зробив висновок? я раніше теж так думав що це фігня, а тепер попробував і думка змінилась, тут злив армію і будуєш місяць а там за 3 дні повну пачку в 50к зробиш(якщо буде 7-8 замків стругати юнітів) + якщо хочеться гарно повоювати то качаєш шахти і несильно відволікаєшся на фарм. Одна шахта на 30лвлі дає 17к ресу/год (20к при фінансах 3лвла). Швидкість пересування армії така ж як і тут - боятись швидкості нічого, хібощо швидше розбудуєшся - хатки теж в 10 раз швидше апаються.
Тут був самий найкращий лінк всіх часів і народів - адміни його прикінчили, вічна тобі пам'ять дружбан :S ;( :(

дракон

Intermediate

14

Saturday, February 13th 2010, 1:19pm

підтримую - це погано зробили
Ладно не можна забрати так хоч би дали можливість лояльність знижувати арики з табору :cursing:

Occupation: юрист

15

Sunday, March 7th 2010, 6:47pm

не зрозумів

Привіт! Шановна адміністрація! От вже й час минув але я не бачу ні рестарту, ні повторного опитування гравців щодо рестарту, а також немає відкриття другого світу гри. Поршу повідомити про причини невиконання Ваших обіцяних планів. :thumbdown:
:thumbup: Divide et impera

16

Monday, April 19th 2010, 6:29pm

Привіт!
Коли ж все таки стартуватиме сервер... і яким він буде (тіпа скількох ?Х), я за сервер на нижче 5Х :rolleyes:
а то вже надоїло грати на серверах інших країн і там гроші викидати (все таки хочеться піднімати економіки рідної країни). ;)
Чекаю відповіді... :whistling:

Gladius

Beginner

17

Saturday, April 24th 2010, 2:24pm

Нормальна інтерактивність - це зняття обмеженості в часі гри?
Інтерактивність - це коли ти дивишся на своє місто,і бачиш,що люди ходять,солдати патрулюють вулиці,працівники вигружають товари з шахти чи ферми,свині бігають :D і т.п.Якщо ввести таку штуку,буде супер :thumbsup: :thumbsup:

nisana

Administrator

18

Tuesday, April 27th 2010, 12:32pm

Ну, це буде трохи важко - бо ці свинки з солдатиками дуже важкі для серверу :S

Gladius

Beginner

19

Wednesday, April 28th 2010, 2:53pm

тоді свинок відкидаємо :D

Rate this thread