Wednesday, September 8th 2010, 2:41pm UTC+1
You are not logged in.
підтримую, зараз граю на комівському 10-х, там не треба півроку розбудовуватись і відновити армію в 50к можна за 3-4 дніЖду старту "Світ 2" !!!
Обов'язковою умовою запуску є швидкість розвитку х10!!!

Жду старту "Світ 2" !!!
Тоді цікавіше буде грати і серйозним гравцям, і нубам, і тим, хто грає у Монополію і т.д. !!!
Жду старту "Світ 2" !!!
Тоді цікавіше буде грати і серйозним гравцям, і нубам, і тим, хто грає у Монополію і т.д. !!!
как по мне то будет интереснее играть только кормушкам, эту игру уже и так сделали до пи...ца простой:
1)видно сколько армии на тебя идет,
2)посылая через другие села видно сразу,
3)село активного игрока с лагеря забрать нельзя,
.
Я думаю скорость х10 это отстой![]()
СтАлицу активного гравця таки не можна забрати! Хіба що знулити...

This post has been edited 1 times, last edit by "shevavm_1" (Feb 13th 2010, 6:14am)
Нормальна інтерактивність - це зняття обмеженості в часі гри?і додайте НОРМАЛЬНУ інтерактивність))
Ти пробував на 10-х грати чи просто так зробив висновок? я раніше теж так думав що це фігня, а тепер попробував і думка змінилась, тут злив армію і будуєш місяць а там за 3 дні повну пачку в 50к зробиш(якщо буде 7-8 замків стругати юнітів) + якщо хочеться гарно повоювати то качаєш шахти і несильно відволікаєшся на фарм. Одна шахта на 30лвлі дає 17к ресу/год (20к при фінансах 3лвла). Швидкість пересування армії така ж як і тут - боятись швидкості нічого, хібощо швидше розбудуєшся - хатки теж в 10 раз швидше апаються.Я думаю скорость х10 это отстой![]()

підтримую - це погано зробили3)село активного игрока с лагеря забрать нельзя,