Friday, September 10th 2010, 12:19am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

1

Sunday, February 28th 2010, 7:29am

Ймовірності нормально працюють?

Ймовірність знесення будівлі у моїх катапульт - 38.41%. Відправив похід, що складався з пяти атак. Не зніс жодної будівлі.
Нескладними обрахунками можна знайти ймовірність того, що я за 5 походів не знесу жодної будівлі - 8,8624%
Само по собі це ще не доводить про наявність якоїсь помилки - ну подумаєш стався випадок 1 з 11, але якщо врахувати, що це не вперше, то закрадаються підозри...

Comandante

Unregistered

2

Thursday, March 4th 2010, 9:03pm

Згідний!
Я з теорією ймовірності і математикою дружу, тому в мене також закрадаются підозри щодо коректного підрахунку! З 10 атак зношу 1 будівлю, хоча ймовірність зносу майже 50%. Не спорю - це нічого не значить, не виканало можливо.
-----
Якшо кинути монету і випаде решка -то це нічого не значить.
Якшо кинути монету 10 раз і 10 раз випаде решка - то це МАЙЖЕ нічого не значить!
Якшо кинути монету 100 раз і 100 раз випаде рещка - то це значить шо монета не збалансована)))

3

Saturday, March 6th 2010, 11:59pm

Якшо кинути монету і випаде решка -то це нічого не значить.
Якшо кинути монету 10 раз і 10 раз випаде решка - то це МАЙЖЕ нічого не значить!
Якшо кинути монету 100 раз і 100 раз випаде рещка - то це значить шо монета не збалансована)))

Или тебе невообразимо везет, только ты не пользуешься своим счастьем и играешь не в те игры... :) :D

Comandante

Unregistered

4

Wednesday, March 10th 2010, 3:30pm

во во :thumbsup:

Rate this thread